🥘 Descubre nuevas recetas 👩‍🍳 Regístrate y comparte tus platos con el mundo. 📥 Guarda tus recetas favoritas. 🌍 Sabores de cada rincón del mundo. 👨‍🍳 Comparte tu cultura a través de la cocina.

Como preparar Homemade Flan

Homemade Flan

Ingredientes:

4 eggs

500 ml whole milk

120 g sugar

1 tsp vanilla extract

4 tbsp sugar (for caramel)

Preparación:

Make caramel by melting sugar in a pan until golden. Pour into ramekins.

Beat eggs with sugar, then add milk and vanilla.

Pour the custard mixture over the caramel in the molds.

Bake in a water bath at 160 °C (320 °F) for 40 minutes.

Let cool completely, then unmold and serve.

Homemade Flan image 2
Homemade Flan image 3
Comentarios recientes

No hay comentarios aún. ¡Sé el primero en comentar!

Arroz Congrí
Arroz Congrí
Macaroni and Cheese
Macaroni and Cheese
Arroz al puente
Arroz al puente
Souvlaki
Souvlaki

All rights reserved.